Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2013, 06:02 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,862
Default AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Just saw a statement from the AudioEase guys on FB today, saying that they're weeks (rather than months) away from releasing their AAX64 of Altiverb and shortly thereafter Speakerphone.

Was thinking about getting VEP5 for being able to use Altiverb with PT11, but now I rather wait a couple of weeks.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2013, 06:42 AM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
Just saw a statement from the AudioEase guys on FB today, saying that they're weeks (rather than months) away from releasing their AAX64 of Altiverb and shortly thereafter Speakerphone.

Was thinking about getting VEP5 for being able to use Altiverb with PT11, but now I rather wait a couple of weeks.
Excellent news! Now if I could just get Lexicon and Space over, I'd have my trifecta!
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2013, 07:06 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,862
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Yep, Lexicon better hurry up, too.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2014, 09:10 AM
willco willco is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: london
Posts: 47
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

I would love Speakerphone to go aax asap!!! It was holding me back from pt11 - now I have dumped it as have a new mac and am moving on... come on Audioease we love your stuff - any update on this?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-06-2014, 10:05 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,128
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

As V-10 was to-be an interim crossover into AAX, V-11 seems to be the Reality of development implementation.(All developers not just Audioease)

I hope that Avid keeps this in mind and consider V-12 as a free upgrade from V11.
After all how many have V-11 but not used it for regular workflow?(Paid Beta sort of)
__________________
(Help us Help You)<<<click here

Testing:All APFS 90% 10% Audio on HFS+(Testing 1.5 yr in)
Pro Tools U-2019.10 macOS 10.14.6 APFS
Second boot-macOS 10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MacVCEdition, 3-Displays)
MOTU FW-CoreAudio (for poly recording)
(SSL-HUI-MIDI over IP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
----
Reply With Quote
  #6  
Old 03-10-2014, 10:25 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 166
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Quote:
Originally Posted by willco View Post
I would love Speakerphone to go aax asap!!! It was holding me back from pt11 - now I have dumped it as have a new mac and am moving on... come on Audioease we love your stuff - any update on this?
Speakerphone is such a nice plug and it's quite a shame that this baby does not make it to aax. They keep saying, soon and in 2-3 months, but then nothing ever happens....
Reply With Quote
  #7  
Old 06-09-2014, 01:04 AM
DruByrne DruByrne is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Corinth TX
Posts: 5
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Any new news on the Speakerphone 2 AAX 64 release? They sure are taking their time and it's getting old having to load up PT10 or Ableton just to use Speakerphone. The site has said the same message for over 6 months now. Sure would be nice if they would give us an update.

Also, any of you guys go the VEP route? If so, please comment on your thoughts of VEP. I am definitely interested in using that myself.

Thanks!
__________________
PC Specs:
Core i9 9900K
32GB DDR4 3200
RTX 2080 Ti
500GB 960 NVMe
1TB 970 NVMe
1TB 850 Evo
2TB 860 Evo
6TB Ironwolf

Monitor:
Predator X34P

Software:
PTHD11.3.2


-Dru-
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2014, 01:32 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,862
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Quote:
Originally Posted by DruByrne View Post
Any new news on the Speakerphone 2 AAX 64 release? They sure are taking their time and it's getting old having to load up PT10 or Ableton just to use Speakerphone. The site has said the same message for over 6 months now. Sure would be nice if they would give us an update.

Also, any of you guys go the VEP route? If so, please comment on your thoughts of VEP. I am definitely interested in using that myself.

Thanks!
From their FB page on may 16th:

__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #9  
Old 06-09-2014, 07:02 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
From their FB page on may 16th:

IOW - don't expect it this year.

Has anyone had success running Speakerphone inside Blue Cat MB7-2 or Patchwork?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #10  
Old 06-09-2014, 07:06 AM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 811
Default Re: AudioEase Altiverb 7 & Speakerphone AAX 64

I just tried Speakerphone in Patchwork. It seems to work just fine. Mind you, it is still just 32 bit VST, so you need to wrap it to 64bit in jBridgerM. I did. Smooth sailing. So far…

This under MacOs 10.8.5, btw… PT11HDX.
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Plugins (Grm, audioease, sountoys, avid) mshack Buy & Sell 3 09-30-2012 04:14 PM
Audioease Speakerphone 2 Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-15-2010 02:58 PM
Speakerphone & Altiverb stop passing sound Studio Studio Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-30-2008 02:57 PM
AudioEase: Snapper whtrabit Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 03-13-2007 06:20 PM
Can I import Audioease Altiv. Impulses to TL Space dorothy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-13-2006 01:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com