Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2012, 06:28 AM
Reactive Doze Reactive Doze is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Melbourne
Posts: 2
Default Assertion in " / Volumes / Development w.s Pro Tools 8.0X/ Alturaports PT4_App error

Hi Everyone

I am using Pro Tools 8.0.5 on Mac OSX 10.6.8 and I am getting this error message when attempting to play a session:
Assertion in " / Volumes / Development w.s Pro Tools 8.0X/ Alturaports PT4_App/ Mdie / Macbuild/../Mdie_Trackplayer.cpp " line 476

i have done this:
Delete Databases and Volumes

-Delete the "Digidesign Databases" folders on the first level of all mounted hard drives.
-Delete the "Volumes" folder:
Pro Tools 7.4 and higher will find it in MacHD > Library > Application Support > Digidesign > Databases > Unicode.

-Empty trash, then restart the computer.

I have also used the the Pro Tools Preferences and Database Helper.

Still no luck.
Any suggestions?

Regards
RD
Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2012, 09:41 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Assertion in " / Volumes / Development w.s Pro Tools 8.0X/ Alturaports PT4_App er

one session or all sessions?
I have seen a corrupt file in a session do this but the other sessions are fine
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assertion in "/Volumes/Development/vbpc/AlturaPorts/SDKs/Neo gb studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-30-2014 09:56 AM
Weird error code Assertion in "/Volumes/Development glandau Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-08-2011 01:52 PM
Pro Tools Error message Assertion in"/Volumes?/Development/ws.Preston/AlturaPorts etc db5 Pro Tools 9 4 11-16-2010 06:20 PM
error code/ neo assertion"/volumes/development univox1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-16-2009 08:30 PM
Assertion in "\code\azuki_Cliff\AlturaPorts\PT4_App\mdie\mdi hws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-28-2007 11:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com