Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-12-2020, 03:36 PM
Oscar Soto Oscar Soto is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: CDMX, Mexico
Posts: 17
Default Mbox Pro+Eleven rack via SPDIF doesn'work

OOhhhh gosh, my
bad streak does not end.

Well, I have a little issue, and I want to share with you, if anyone can help me I'll be so grateful.
Well, I usually use an Eleven rack with a DIGI002 via SPDIF+ PT11, and now, I want to do the same connection with a MBOX PRO, but that interface doesn't work well, I've changed the clocks master and slave between them but the Eleven rack change the external of clock show and says "Ivalid or none" or "Valid".... this doesn't happen with DIGI002, now I have digital noise, and obviously, I don't have signal at pro tools.
Does anybody know how can I fitx it?

iMac, Procesador 2.7, Intel Core i5, 2013
Memory 8 GB 1600Mhz DDR3
macOS High Sierra Ver. 10.13.6
Principal Interface DIGI002 Mixer
PT 11
Eleven Rack
Mbox Pro.
Attached Images
File Type: jpg IMG_20200512_163411.jpg (29.9 KB, 0 views)
File Type: jpg IMG_20200512_163412.jpg (30.4 KB, 0 views)
File Type: jpg IMG_20200512_163436.jpg (31.7 KB, 0 views)
File Type: jpg IMG_20200512_163444.jpg (30.9 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2020, 04:01 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,188
Default Re: Mbox Pro+Eleven rack via SPDIF doesn'work

Why do you need to slave the Eleven Rack from your interface? Do you have two S/PDIF cables connected both ways?

Do the simplest thing first. Connect one cable from the Eleven Rack S/PDIF Out to the interface S/PDIF In, and get that working.

Set the Eleven Rack clock to internal and set your interface to clock from it.

Are you using digital 75 ohm cable. Test with another cable.

Double check you are using the correct sample rate everywhere.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack SPDIF Becharax General Discussion 39 06-12-2018 01:17 AM
Eleven Rack Pro Tools 8 disc doesn't work spasm Eleven Rack 4 01-29-2012 09:01 AM
Pro Tools 8.0.1: install disc doesn't work (Eleven Rack) Mister_Riff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-21-2011 08:20 AM
spdif-in of mbox doesn't work with core audio apps? Markus Mehlau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-24-2007 07:42 AM
SPDIF Input Doesn't Work K-Wolf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-28-2000 06:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com