Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2017, 03:19 PM
RealMattKiefer RealMattKiefer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Pittsburgh
Posts: 4
Default Please help! Pro tools 10 +slate everything bundle + osx 10.10

I want to purchase the slate everything bundle however it requires os x 10.10 or 10.11. i love my pro tools 10 on 10.8.5

I know if i upgrade to 10.10/11 ill have to use pro tools 11 however When i use pro tools 11 none of my plug ins work assumedly because of the AAX use in pt11 & 12?

What do you suggest is the best way around this? How do i keep access to my current plugins + obtain slate everything bundle and use PT 11?

sorry guys I'm kind of a fossil here. i been on PT10 for years now! lol

Please help!

Your insight is greatly appreciated !
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2017, 09:48 PM
mikeyman's Avatar
mikeyman mikeyman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: L.A.
Posts: 640
Default Re: Please help! Pro tools 10 +slate everything bundle + osx 10.10

good question..sounds like you would have to make a lot of changes if you upgrade
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2017, 06:22 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,662
Default Re: Please help! Pro tools 10 +slate everything bundle + osx 10.10

Quote:
Originally Posted by RealMattKiefer View Post
I want to purchase the slate everything bundle however it requires os x 10.10 or 10.11. i love my pro tools 10 on 10.8.5

I know if i upgrade to 10.10/11 ill have to use pro tools 11 however When i use pro tools 11 none of my plug ins work assumedly because of the AAX use in pt11 & 12?

What do you suggest is the best way around this? How do i keep access to my current plugins + obtain slate everything bundle and use PT 11?

sorry guys I'm kind of a fossil here. i been on PT10 for years now! lol

Please help!

Your insight is greatly appreciated !
Check for updates on your plugins. PT10 was the one that introduced aax format plugs in 32 bit aka aax32. It was also the last to use RTAS plugins. PT11 went to aax64 format plugins. A number of developers's plugins support both aax32 and aax64 at the same time.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slate VMR Rack+Mix Bundle One Zeljko2 Buy & Sell 1 06-05-2017 02:31 AM
Slate Everything Bundle Issues williamg Pro Tools 10 9 03-03-2017 05:03 PM
slate everything bundle? do you own or is that a year? bonzerboy AAX Plug-ins 21 11-30-2016 01:08 PM
Slate Everything Bundle Subscription turns into Pro Tools License Not Found sharchik Licensing & Accounts 2 08-31-2016 12:57 AM
Slate Mix/Master Bundle JCBigler AAX Plug-ins 24 02-22-2015 04:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com