Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2019, 08:41 AM
Music2Joe Music2Joe is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: St Michael, MN
Posts: 1
Default Digitest not showing anything

HI
First post here
I have a PT10HD system - reinstalling on a computer that it once ran on (8 core - will be able to get model later today)
96 i/o connected correctly
HD core & access cards - reseated, cable checked
Cards show up in About System
Digitest shows nothing - no window comes up
Software shows no hardware

I am not with system right now - just wanted to throw a post in case there was a well known solution

thanks for any assistance!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX Cards no longer showing in Pro Tools, Digitest or CoreAudio youngas75 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 01-23-2018 09:33 AM
No cards showing up in DigiTest after installing Pro Tools Trial BrentonMusic Getting Started 3 05-16-2015 08:30 PM
digitest not showing cards fredddy Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-14-2005 04:44 PM
Digitest rubberlugs General Discussion 0 02-21-2005 06:48 AM
Digitest Jim Roberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-11-2000 02:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com