Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-18-2013, 01:29 PM
johnnyv johnnyv is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,090
Default When you upgrade from PTHD 9 to PTHD 11...

When you upgrade from PTHD 9 to PTHD 11, do you get to keep your PT9 license or does that go away?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-18-2013, 01:39 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: When you upgrade from PTHD 9 to PTHD 11...

Usually you have to trade the license in but with 11 (I have had upgrades that didn't take the older license when it should have but that may have been the special status of that location)
You also get a bundled license for 10 so you can run that if you have an old session that needs older RTAS/TDM plugs
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2013, 02:21 PM
johnnyv johnnyv is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 1,090
Default Re: When you upgrade from PTHD 9 to PTHD 11...

Thanks, Craig...yeah, I knew about getting the 10 license along with 11, but still, I was wondering specifically whether I'd lose my 9 license in an upgrade to 11...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: PTHD 10 upgrade from PTHD 8 soul Buy & Sell 5 01-18-2013 12:20 PM
Upgrade to PTHD 8? (Not 9 or 10) JazzyJ Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 06-06-2012 06:18 AM
I want to upgrade to PTHD 10 but cant' deardaddy Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-30-2011 10:54 AM
Upgrade from PTHD 7.3 to 8 ??? Davidwilson Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-12-2010 03:03 PM
What does PTHD Native have over PTHD 9 running Natively? acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-07-2010 01:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com