Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2003, 12:29 PM
P to the K P to the K is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Glendale CA.
Posts: 11
Default HEY DIGI! Why is admin access required????????

I was wondering why an OSX user must have admin privaleges to use your software. Thats really bad news.

?????????
[img]images/icons/confused.gif[/img] [img]images/icons/confused.gif[/img] [img]images/icons/confused.gif[/img]

pk
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2003, 04:01 PM
sleadley sleadley is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Sydney,NSW,Australia
Posts: 957
Default Re: HEY DIGI! Why is admin access required????????

I think this is because ProTools has all the prefs and files that it need to write to in the slash directories not the user directories, so that to enable ProTools software to write to these directories then it must have admin priveliges.
I know a number of facilities that are annoyed about this, but hey, it was the way it always worked in OS 9 etc.
I am sure that at some time in the future this will be addressed but for the time being it is easy to live with.
__________________
Plan for the worst, Hope for the Best.
www.trackdown.com.au
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Admin Access still needed in 10.5? blurrywagon Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-15-2008 09:23 PM
Digi Tech Question for Pro Tools LE 7 - Digi Admin MorganPost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-22-2005 10:17 AM
Digi Web Admin !!!! KingFish General Discussion 15 02-27-2005 04:35 PM
Why is Administrator access required in OS X versions?!?! tcassel Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-11-2003 03:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com