Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2008, 02:37 PM
Orange Worker Orange Worker is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Davie, Florida
Posts: 205
Default Loop Playback In 7.4

im noticing a problem when looping a selection, where i'm getting a pop/noise at the beginning of the selected audio file, each time around. sometimes i get it, sometimes i don't. anyone else experiencing this, and is there a fix?

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2008, 05:06 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,786
Default Re: Loop Playback In 7.4

i would try muting 1 track at a time and see if it is just caused by where the loop points are, would be like a bad edit. narrow them down and see if 1 track imparticular is causing it.
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loop Playback in 10.3 - BUG kronos66 Pro Tools 10 1 09-19-2012 08:03 PM
Loop Record and Loop Playback will not engage? Angelo of Onello 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-28-2008 07:03 PM
loop playback? fredrick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2005 02:31 PM
Loop playback in PT LE d_matt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-04-2003 07:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com