Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2014, 12:16 PM
tha]-[acksaw tha]-[acksaw is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bay Area, California
Posts: 674
Default Writing Wah automation from GR5

I'm trying to write the automation from the Rig Kontrol 3 in ProTools 10.3.7. I'm using the new Guitar Rig 5 AAX but was able to do this in GR3. I'm up to speed on using the 'Auto' menu within the plugin to active perameters for automation. When I change track view to show the pedal automation lane, the line moves up and down as I move the pedal. I just can't seem to get the data to write. I've tried using automation in write, latch, etc. No luck.

Anyone in PT land having any luck making this work?
__________________
www.TheSoundCoop.com
www.youtube.com/TheSoundCoop
PCAudioLabs 2.5GHz Quad-Core Q8300 FSB:1333/1066MHz, NB:IntelG33, SB:Intel ICH9DH/WinXP Pro SP3 / SATA HD's = 160GB(7200/8), 320GB (7200/16) x 2,500GB (7200/32) / 4GB DDR2-800 / FW = TI ChipSet / Gear: Apogee Rosetta800, ADL600, Avalon2022 // M-Audio = Profire Lightbridge, Octane 8's, BX5's BX8's & SBX // ProTools MP 8.0.5 w/ MPTK 2 - Velvet Waves Sonnox IK NI FXpansion Massy -- DVerb2.0 Test = 230 verbs
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2014, 12:44 PM
tha]-[acksaw tha]-[acksaw is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bay Area, California
Posts: 674
Default Re: Writing Wah automation from GR5

Is anyone having any luck with this feature?
__________________
www.TheSoundCoop.com
www.youtube.com/TheSoundCoop
PCAudioLabs 2.5GHz Quad-Core Q8300 FSB:1333/1066MHz, NB:IntelG33, SB:Intel ICH9DH/WinXP Pro SP3 / SATA HD's = 160GB(7200/8), 320GB (7200/16) x 2,500GB (7200/32) / 4GB DDR2-800 / FW = TI ChipSet / Gear: Apogee Rosetta800, ADL600, Avalon2022 // M-Audio = Profire Lightbridge, Octane 8's, BX5's BX8's & SBX // ProTools MP 8.0.5 w/ MPTK 2 - Velvet Waves Sonnox IK NI FXpansion Massy -- DVerb2.0 Test = 230 verbs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automation Not Writing Jenre Windows 2 11-16-2011 08:07 AM
Writing automation? danander11 Tips & Tricks 2 11-22-2009 09:24 PM
automation issues (re-writing automation when it shouldn't) revere 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-13-2008 03:41 PM
Writing Automation jcpro1 Tips & Tricks 1 03-31-2005 06:09 PM
Writing Automation In PT? peneslapepe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 05-07-2002 05:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com