Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2011, 04:34 AM
Jenre Jenre is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 201
Default Automation Not Writing

I had this problem on PT9 and it's reappeared on PT10. If i select auto write and try and place some mutes in during playback it just will not write. I have to go back and draw it in. It's a real pain in the ass.

I've trashed preferences plenty of times between it first happening and now but it doesn't seem to help. It's hard to say when it does and doesn't happen as it seems to be completely random.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2011, 05:42 AM
Micks_Mix Micks_Mix is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Munich, Germany
Posts: 136
Default Re: Automation Not Writing

In most cases it makes sense not to write the mute automation in the first step, is it possible, that it's disabled per default in the automation enable window?
__________________
Pro Tools|HDX, 192 HD I/O, 192 HD Digital I/O, Focusrite OctoPre, Pro Tools 12.7.1 w/ HEAT option, Mac Pro 5.1, 24 GB RAM, OS 10.9.5
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2011, 08:07 AM
Jenre Jenre is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 201
Default Re: Automation Not Writing

i'm not sure I understand what you mean about it making sense not to write automation. I'm pretty sure its not disabled by default because it does work some of the time.

All i want to do is be able to hit mute etc during playback, when it's selected auto write, and have pro tools save those mute points. But it just doesn't do it
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Writing Wah automation from GR5 tha]-[acksaw General Discussion 1 02-14-2014 12:44 PM
Writing automation? danander11 Tips & Tricks 2 11-22-2009 09:24 PM
automation issues (re-writing automation when it shouldn't) revere 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-13-2008 03:41 PM
Writing Automation jcpro1 Tips & Tricks 1 03-31-2005 06:09 PM
Writing Automation In PT? peneslapepe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 05-07-2002 05:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com