Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2006, 07:29 PM
rangeroad rangeroad is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Brooklyn,NY
Posts: 38
Default itunes playback on 001 10.3.9?

Hello,

Simple question: can I listen to itunes via my monitors which are plugged into the main monitor outs on my 001? It sure is a pain having to unhook and replug into the back of my Mac when I want to hear itunes on decent speakers.

Thanks for your help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback problems with iTunes hayduke084 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-10-2007 05:23 AM
itunes playback on 001 10.3.9? rangeroad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-16-2006 10:44 PM
Playback on iTunes JBurn25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-27-2005 08:37 PM
Garbled itunes playback emelare 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-03-2004 10:29 PM
Use 001 for iTunes playback? DavidBackstrom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 04-08-2003 12:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com