Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-21-2006, 06:33 PM
gwattaloopy1 gwattaloopy1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 102
Default cant load TL space impulse response library

i have tried several times, and it loads all of the impulse responses, then it gets to like 95% and it hangs and then quits and says it did not load properly. in tl space now, there are only like 6 or 7 presets. is my instalation disc corrupt or what?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-23-2006, 11:38 AM
gwattaloopy1 gwattaloopy1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 102
Default Re: cant load TL space impulse response library

anybody? is the music production bundle version cripled like bfd lite?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-23-2006, 12:48 PM
WKG WKG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,185
Default Re: cant load TL space impulse response library

I didn't have any problems with it.

The IR Library is on separate disks, one for WIN based and one for MAC based systems. Just out of curiosity are you installing the IR library files from one of those?

TL Space is not crippled in MPT. I also downloaded a bunch of IR files from the Digi website and they installed fine. If I were having the same problems you are I would probably uninstall and reinstall it from scratch.
__________________
I7-4930K, X79-Deluxe, 2133 32 GB,
GT640, 512GB 860 Pro, 1TB Evo, WDB 2TB X2,
Win 10 Pro, PT Ultimate 2019.6 REAPER 5.963
RME, Daking, ISA, Sytek, BLA

ASUS N71Jq i7 940xm 8GB DDR3
PTHD 12.1 REAPER - Win 10 HP
Reply With Quote
  #4  
Old 07-23-2006, 03:53 PM
gwattaloopy1 gwattaloopy1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 102
Default Re: cant load TL space impulse response library

i must have a bad disk. each time i try to load it, it installs almost all of the responses. it gets up to 95% or so then it says, it could not finish the instalation. i'll try again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TL Space Impulse Response Deefern Windows 8 11-11-2012 06:11 AM
TL Space Impulse Responses won't load Bart Budwig Windows 4 02-09-2011 03:13 PM
TL Space Impulse Response Library Win7 64Bit Hayesland 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-01-2010 09:25 AM
TL Space - no Impulse Response library "installer" / can't install kirkbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 03-22-2010 08:07 AM
What is best impulse library for TL space or REVIBE MASTERLINKSTUDIOS Pro Tools TDM Systems (Mac) 17 09-07-2009 11:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com