Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2013, 08:29 PM
tjdato tjdato is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago
Posts: 5
Default Sound settings problem

Hey everyone,

I can't seem to figure this out and any suggestions would be greatly appreciated. I'm on a mac pro and have a digi 002. If I turn the interface on before I power on the mac, I'm able to use the digi as an audio output. I've done it a couple of times. The last time I did it, everything went fine but after I powered on my mac the next day, without having my 002 on, my sound is no longer working. I only have the option of selecting Digi CoreAudio Device when the digi is off, and the digi as a choice when it's on. I don't know what happened to all my other choices or how to get them back. Any help would be great!

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I/O Settings have changed-No sound????? larsongs Pro Tools 10 29 08-27-2019 06:02 PM
sound replacer settings bonfi64 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-28-2008 04:09 PM
help w/ sound settings using mbox1 + int sound card on G5 nelsonmay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-25-2007 06:57 AM
digi 002 6.4 sound settings Dre aka Producer G 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-10-2005 06:17 AM
Whys do my AS settings sound different... Dead River Studio Tips & Tricks 13 08-28-2002 07:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com