Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2004, 09:51 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,433
Default 888 not recognized

Hi,

I just installed a mix core card and an original 16 bit 888. These work together, if I'm not mistaken. When I launch ProTools, it asks me to allocate more memory, which I can't seem to do. Get info on ProTools logo, and it tells me the memory allocated, but doesn't allow me to change it. So I set the buffers really low and was at least able to launch the app. But then it says to turn the Digidesign hardware on, and it's already on. Does anyone know what's going on? Thanks.

Best regards,
Siegfried Meier
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2004, 11:16 AM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,242
Default Re: 888 not recognized

More info is needed, what computer???? ETC
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2004, 01:24 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: 888 not recognized

Which OS and version of Pro Tools?

In the Digisetup utility - have you selected it as an 888 and not 888/24?

Is it on a Y-cable?

When trying to set the memory (Get Info) have you quit Pro Tools?

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 not recognized lpfan799 Pro Tools 10 8 10-26-2013 11:40 AM
USB mic not recognized epianoqueen macOS 15 05-30-2013 06:30 PM
003 now not recognized? dreamslide720 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-22-2011 05:31 PM
002 Not Recognized, please help noisebrigade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-24-2007 10:48 PM
002 Not recognized? Earl D 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-26-2006 08:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com