Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2007, 03:04 PM
JaRu JaRu is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 89
Default Structure Free\'s not showing up as an insert

I don't see Structure Free plug-in available on a track insert - what's wrong?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2007, 04:19 PM
JaRu JaRu is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 89
Default Re: Structure Free\'s not showing up as an insert

Is it a bug in the system or is the installer corrupted?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Insert mode not showing parameter name Denny Jagard VENUE Live Sound Systems 4 12-01-2010 09:29 AM
Structure Showing up as Structure Free? Roper Band Virtual Instruments 4 06-02-2010 03:43 PM
Structure Full showing as Structure le Dj-Ike Virtual Instruments 8 04-15-2010 04:09 PM
Structure Free's gone mad! Stevie Greer Virtual Instruments 2 04-08-2010 05:22 PM
Plug Ins not showing up in Insert list tbowman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-10-2007 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com