Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-12-2019, 08:02 PM
mholley mholley is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sonoma CA
Posts: 90
Default Some inputs are an Orange color, others are grey?

All,

Sorry for what is most likely a silly question, but some are an Orange color with a check mark, and some are grey? I’ve searched but can’t seem to find the proper advice.

Thanks,

Mark
__________________
Mac Mini, 16 gig Ram, OS X 10.14.4 - Mojave, Scarlett, PT 2019.5
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2019, 09:48 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,600
Default Re: Some inputs are an Orange color, others are grey?

Where are you seeing this? If its when you open the menu to select am input, orange/yellow signify that input is used somewhere in the session already(same with the bus menu). Light grey might mean an invalid input path. If you are new to Pro Tools, this is something you will learn how to deal with(especially if you work on sessions that came from another system
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2019, 10:32 PM
mholley mholley is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sonoma CA
Posts: 90
Default Re: Some inputs are an Orange color, others are grey?

Thanks,

That is where I’m seeing it, but it’s seems to be a bit hit and miss. I’ll keep trying.

Appreciate you jumping in to try and assist,

Mark
__________________
Mac Mini, 16 gig Ram, OS X 10.14.4 - Mojave, Scarlett, PT 2019.5

Last edited by mholley; 05-13-2019 at 10:39 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-13-2019, 06:56 PM
mholley mholley is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sonoma CA
Posts: 90
Default Re: Some inputs are an Orange color, others are grey?

Thanks,

I think we’re settled, learning that the color just meant it was in use.

Problem solved.

Mark
__________________
Mac Mini, 16 gig Ram, OS X 10.14.4 - Mojave, Scarlett, PT 2019.5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track Color / Region Color? suitelounge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-23-2009 10:11 AM
Why are rulers now grey? when selection is also grey? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-03-2009 09:19 AM
LE v7.4-Color Palette & Track Color Coding Vbhalla Tips & Tricks 4 01-02-2008 04:13 PM
Control+Option+Command/ Color palate track color KingFish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-28-2007 08:54 PM
High color or true color?? phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-22-2002 12:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com