Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2019, 07:38 PM
rus5 rus5 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Arizona
Posts: 263
Default Question on Meter Type Selection

I just noticed that if I select a specific Display Module meter type on a specific track (using the "Atn" + "Select" buttons) then later change all of the meter types (using "Shift" + "Display1/2"), the meter type on that single channel I selected remains as selected (it doesn't participate in the group changes). That's obviously sensible since it was selected for some reason. But it stays that way from then on and eventually I may want to return it to participating with the group changes. Does anybody know of a way to do that? Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2019, 07:48 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 619
Default Re: Question on Meter Type Selection

Hold those same switches ATN + Sel for a few seconds on one of the modified channels to default so it will once again follow the crowd.



Jeff



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2019, 09:45 PM
rus5 rus5 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Arizona
Posts: 263
Default Re: Question on Meter Type Selection

Dr. Jeff ... Have I mentioned lately - you da man!?! Thanks as always!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Advanced Meter Type Settings adam79 Tips & Tricks 29 12-02-2016 11:03 AM
Pro Tools 12.4 Advanced Meter Type Settings toobalz Pro Tools 12 12 01-06-2016 01:16 PM
Advice type question Texas Studio C Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-12-2006 07:41 AM
new question for a really smart tech. type guy!! tsd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-07-2003 08:44 PM
Meter question Craiggo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-16-2001 07:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com