Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2012, 12:31 PM
Jambroch Jambroch is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Default D-Command Master fader stuck in Inserts mode

Hey all,

Just got a new D-command in my studio and was playing around with the different fader modes today. Somehow I got the Master fader stuck in Inserts Mode and it will not switch back to pan or sends. This occurs one the master fader only and on all my sessions, whether mixed on the D-command or earlier. I tried doing a factory reset, but that doesn't seem to fix the problem either. Any thoughts?

Thanks,
Jesse
Reply With Quote
  #2  
Old 12-17-2012, 01:22 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,570
Default Re: D-Command Master fader stuck in Inserts mode

That's because Master Faders don't have Pans or Sends. Look at the GUI.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-17-2012, 01:23 PM
Jambroch Jambroch is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Default Re: D-Command Master fader stuck in Inserts mode

Scratch that, problem solved. Just a silly oversight on my part
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Master Fader Inserts richardlewisx macOS 11 11-25-2011 07:39 AM
Stuck in custom fader mode on D-Con? Inaam ICON & C|24 6 04-01-2010 01:30 PM
DIGI: Will it ever be possible to implement Pre-Fader Inserts on the Master Fader? Ricky Cobble Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-05-2003 05:47 AM
Inserts on Master Fader SPDIF 7thheaven 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 04-03-2002 05:33 AM
Master inserts are post-fader? Was: L1+ on Master = clipping s2n Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 11-20-2001 08:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com