Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2010, 06:21 PM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 968
Question Opening track lanes from d-command?

Hi,

I'm wondering if it is somehow possible to open up a track lane in the EditWindow by using the d-command for that ?

Also, I guess (and hope) there is a way to toggle the EditWindow's track view from a selected track by using the d-command.

I searched the manual high and low but couldn't find it.

Would be great to get a tip
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2010, 10:24 PM
GlennR01 GlennR01 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 253
Default Re: Opening track lanes from d-command?

Not yet available. Should be though.
__________________
Mac Pro 2013 2.7GHz 12 Core 128GB • Mac OS 10.5.5 • PT Ultimate 2020.5.0 • PT HDX3 • 192 IO x 8 • D-Control 32 Fader • UAD2 Octo Ultimate
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2010, 09:02 AM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 968
Default Re: Opening track lanes from d-command?

Oh okay. Thx for your reply nevertheless.
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2010, 09:58 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,570
Default Re: Opening track lanes from d-command?

No way to do the Lanes but pressing Command-Control while touching any parameter will bring its automation playlist into view. Then Command-Contol and pressing Select will return you to Waveform view. Is this what you were asking?

Even without the D COmmand you can hold down all three modifiers and press the left and right arrows on the keyboard to cycle through. Not nearly as cool at the Command-Control touch though.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-02-2010, 11:57 AM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 968
Question Re: Opening track lanes from d-command?

Quote:
Originally Posted by Hanswurstlsepp View Post
Hi,
Also, I guess (and hope) there is a way to toggle the EditWindow's track view from a selected track by using the d-command.
Quote:
Originally Posted by dmazurek View Post
No way to do the Lanes but pressing Command-Control while touching any parameter will bring its automation playlist into view. Then Command-Contol and pressing Select will return you to Waveform view. Is this what you were asking?.
Yes dmazurek, that was my (2nd) question indeed. Ty so much for helping me !

Quote:
Originally Posted by dmazurek View Post
Even without the D COmmand you can hold down all three modifiers and press the left and right arrows on the keyboard to cycle through. Not nearly as cool at the Command-Control touch though
Yes I know that .... I just did it and I got an Access Violation error while keeping cmnd/ctrl/alt pressed and pressing arrow left/right to toggle thru the different views
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
opening all inserts command ? athe Tips & Tricks 0 12-15-2009 02:59 PM
Question on new track playlist lanes in PT 8. rdolmat Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-06-2008 07:33 AM
"select next/previous track" "rec enable track" key command? maufau Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-22-2008 06:08 PM
Opening DP track in PT flymax Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-05-2006 10:08 AM
Opening 32 track tdm session on 001? Question 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-18-2002 02:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com