Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-20-2003, 09:33 AM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Procontrol, USB to ethernet Adapter

I've just realized that I haven't accounted for networking a G4 AND running a Pro Control. Is a USB to Ethernet adapter a viable solution? All the slots in the G4 are taken, so another network card isn't an option.

Frank
Reply With Quote
  #2  
Old 02-20-2003, 11:17 AM
Chris Lambrechts's Avatar
Chris Lambrechts Chris Lambrechts is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Location: Belgium
Posts: 2,025
Default Re: Procontrol, USB to ethernet Adapter

??? ........... what's wrong with a hub ...
__________________
Chris Lambrechts
Applications Specialist- Live Sound
Reply With Quote
  #3  
Old 02-20-2003, 04:48 PM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Re: Procontrol, USB to ethernet Adapter

The adapter is cheaper.

We are also curious about having 2 Pro Controls and 2 PT rigs on the same network. How does it know which is which?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-21-2003, 11:17 AM
Jim Roberts Jim Roberts is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Broomfield, Colorado, USA
Posts: 237
Default Re: Procontrol, USB to ethernet Adapter

I would not recommend using USB for this. One of the nice things about the PC being Ethernet is the very fast realtime response of the control surface.

You should be able to find a 4 port hub for under $50. A good investment if you've already spent the cash on the PC.
__________________
Jim Roberts
www.musicandvideo.tv
Reply With Quote
  #5  
Old 02-21-2003, 04:49 PM
spigots spigots is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arlington, TX, USA
Posts: 504
Default Re: Procontrol, USB to ethernet Adapter

Thanks for the info guys.

Frank
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB-Ethernet adapter andreasaidu Artist Series 6 02-18-2011 09:16 AM
USB to Ethernet Adapter with Euphonix mcmix gsilbers Artist Series 3 05-04-2010 10:57 AM
Will Control 24 work with USB to ethernet adapter ? VIKING ICON & C|24 3 08-30-2009 03:13 PM
Control 24 w/ USB->Ethernet adapter? The Chinese Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-23-2009 11:55 AM
USB to ethernet adapter Craig F ICON & C|24 10 12-18-2007 11:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com