Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2017, 01:06 PM
vikingthor vikingthor is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 206
Default SC48 booting up with 'ticking' sound

SC48 booting up with 'ticking' sound. (sound of an old type machine) when start up is completed it disappeared. It's only there when for the first time in a day it's booted. Maybe something wrong with the electric capacitor?

besides that, it's still functioning

any idea?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2017, 05:09 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,742
Default Re: SC48 booting up with 'ticking' sound

Just to be safe, I would clone the system drive asap(you should have a cloned hard drive on hand anyway). I'm worried that the ticking is the sound of a failing hard drive(unless you have an SSD installed)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sc48 - ch5 clip LED lights up when booting xcx VENUE Live Sound Systems 0 01-11-2015 10:01 AM
Ticking sound in back of tracks! Diesel10 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-29-2008 09:34 AM
Help!! 002r Ticking sound! wkbdgeorge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-18-2005 11:03 PM
Ticking sound in PT24 Terry Dycus Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-25-2001 11:19 AM
888 ticking sound (clock?) hkpwnetd Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-08-2001 11:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com