Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #111  
Old 03-21-2016, 03:45 PM
Justin1524 Justin1524 is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 613
Default Re: Please update Core Audio

++1
__________________
Justin
Admin
www.elevenrackpresets.com
Studio: 2010 Mac Pro Tower Intel Xeon 12 core 3.33 GHz, 64 GB macOS Sierra PCIe SSD 256GB Boot | Pro Tools Ultimate 2018.4 | HD Native Card | Digi 192 Analog & 192 Digital Blue | Digi PRE, FR OctoPre MKII, Mackie Onyx 800R, Panasonic WZ-AD96M and DA7, Eleven Rack, Apogee Big Ben, Waves DLI, Impact Server, Horizon, Rode K2. Laptop: Dell Inspiron 5559, i7-6500U 2.6Ghz, 16 GB RAM, 15.6" 1920x1080 1TB SSD
Reply With Quote
  #112  
Old 03-21-2016, 05:11 PM
zion's Avatar
zion zion is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Washington DC
Posts: 1,042
Default Re: Please update Core Audio

Quote:
Originally Posted by A1 View Post
On our HDX Avid HD I/O system Yosemite no problems playing other DAWs (DP, Live, Studio One). Unfortunately iTunes, internet audio, quicktime etc won't work... Much needed fix...
I've been asking for this to be fixed since Yosemite came out. I got tired of waiting and sold all my Avid hardware for that and other reason. It's really nice to be able to use Core Audio again with the other apps on my system. It's also nice to be able to use Native-Instruments Control. Good Luck!
__________________
Pro Tools 2019.6 | Studio One 4.5 Pro | Pro Tools 12.5.2 HD | Apollo X8 | UAD Octo Sat | UAD Quad Sat | Mac Mini 2018 i7 | 16GB Ram | 512GB SSD | Mojave 10.14.3 | OWC ThunderBay 4 | Drives’s Samsung EVO 860 + 840 + Crucial M4 SSD | Plugins | UAD, Softube, Waves, Nugen, Fabfilter, SSL, Lexicon, Eastwest, NI KOMP 9 ULT, PSP, IKMulti, Antares, Celemony, Slate Dig, etc | AKAI Pro Adv 61 | PreSonus Fader Port | Townsend Labs Sphere L22

Last edited by zion; 04-04-2016 at 03:02 PM.
Reply With Quote
  #113  
Old 03-21-2016, 09:52 PM
michael c michael c is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: LA CA 90027
Posts: 1,072
Default Re: Please update Core Audio

Is this supposed be in the 12.5 update?
__________________
Mac Pro 3.5GHz 6-core (6.1 2015)
Sierra 10.12.6
64 GB RAM
1 TB PCIe flash storage
Pro Tools Ultimate HD 2019.5
HD Native Thunderbolt
Reply With Quote
  #114  
Old 03-21-2016, 09:58 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,664
Default Re: Please update Core Audio

Quote:
Originally Posted by michael c View Post
Is this supposed be in the 12.5 update?

Those who know can't say, and those who say don't know.....


I really hope so....I would like to use Kontakt as a standalone for demo'ing sounds and building patches
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #115  
Old 03-22-2016, 06:37 AM
PhoenixAshes's Avatar
PhoenixAshes PhoenixAshes is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Ireland
Posts: 14
Default Re: Please update Core Audio

Quote:
Originally Posted by michael c View Post
Is this supposed be in the 12.5 update?

I hope so !
Reply With Quote
  #116  
Old 03-22-2016, 11:18 AM
Felisc Felisc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Paris
Posts: 2
Default Re: Please update Core Audio

+1

And I finally registered to the forums just to post this +1. so hello everyone.
but also : +1.
Reply With Quote
  #117  
Old 03-22-2016, 01:06 PM
jesele jesele is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Sweden
Posts: 183
Default Re: Please update Core Audio

+1
__________________
Mac Pro 5,1 8-core, 24 GB, OS X.12.6, HDX, HD i/o 8x8x8 + HD i/o 16 digital + Metric Halo ULN 8 + RME Fireface 800
http://vicc.se
http://jesperelen.com
Reply With Quote
  #118  
Old 03-22-2016, 03:54 PM
Marco Bernardo's Avatar
Marco Bernardo Marco Bernardo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Lisboa, Portugal
Posts: 782
Default Re: Please update Core Audio

Why bother?

I never used the core audio, I always connect the digital output of my computers to a input of the interface and have always Pro tools open. When I need to ear some youtube, Logic, Cubase, Basehead, etc.. I just create a Audio track or Aux and route the input properly.

I do this at least for hmmmmmm 12 years.

But ok...
+1 to resolve this "issue"

__________________
Marco Bernardo

Dialog Editor, Sound Designer, Re-Recording mixer

nMacPro 6Core/D500/512GB/64Gb ram | PT HD 12 HDN Thunderbolt | HD OMNI | Avid Artist Mix | Novation Impulse 25 | Waves Mercury Native | Audioease All In Bundle | SoundToys | McDSP Classic Pack | DUY Overpack | Arturia Beatstep Pro
Reply With Quote
  #119  
Old 03-22-2016, 03:58 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,664
Default Re: Please update Core Audio

Yes just because a workaround, works, doesn't mean it shouldn't be fixed to work right
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #120  
Old 03-22-2016, 04:01 PM
Marco Bernardo's Avatar
Marco Bernardo Marco Bernardo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Lisboa, Portugal
Posts: 782
Default Re: Please update Core Audio

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Yes just because a workaround, works, doesn't mean it shouldn't be fixed to work right
Yes, you're right, but the Avid core audio was always a problem, I can't remember a stable version in 12 years
__________________
Marco Bernardo

Dialog Editor, Sound Designer, Re-Recording mixer

nMacPro 6Core/D500/512GB/64Gb ram | PT HD 12 HDN Thunderbolt | HD OMNI | Avid Artist Mix | Novation Impulse 25 | Waves Mercury Native | Audioease All In Bundle | SoundToys | McDSP Classic Pack | DUY Overpack | Arturia Beatstep Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Core Audio HD Driver Breaks Maschine in Yosemite ronwasserman macOS 41 12-10-2015 04:05 PM
Native instruments Maschine not opening in Yosemite OS bc of Avid Core audio Driver? amos922 Pro Tools 12 4 06-18-2015 12:27 PM
Avid hd native core card used $1200 Killbert Buy & Sell 3 01-14-2014 06:16 PM
AVID HD NATIVE PCIe CORE CARD CHEAP!!! Killbert Buy & Sell 0 01-09-2014 06:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com