Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2014, 04:07 PM
resonate resonate is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX
Posts: 4
Default PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

I've just installed PT HD 10.3.9 on a MacPro 8 core Westmere 2.4Ghz, running OS 10.7.5 (Lion). It was an upgrade from 9 (but I haven't installed PT 11 yet). I've tried installing HD Drivers 11.3 and 11.2.2 with no success. Trashed pref multiple times, and did my best on searches here and elsewhere. I feel like this should be an easy fix. Any ideas?.

Thanks!!

Louie Lino
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2014, 08:39 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

And you have an HD asset on the iLok?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2014, 09:14 AM
resonate resonate is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX
Posts: 4
Default Re: PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

Hi Drew,
I have the PT HD 10/11 bundle authorized on my ilok. Is that what you mean by assets? The program itself is running fine but the card is not showing up. Is there anything besides the drivers that I am overlooking? Won't be able to troubleshoot with tech support until tomorrow.

Thanks for your help!

Louie Lino
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2014, 09:33 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

Quote:
Originally Posted by resonate View Post
I have the PT HD 10/11 bundle authorized on my ilok. Is that what you mean by assets?
that was it. Just checking.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-21-2014, 08:32 PM
resonate resonate is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX
Posts: 4
Default Re: PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

On the drivers, does anyone know which HD Native driver for pro tools 10 on a mac running Lion (10.7.5)? Do I need to move to Mountain Lion?

Thx! Louie Lino
Reply With Quote
  #6  
Old 12-22-2014, 10:00 AM
resonate resonate is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX
Posts: 4
Default Re: PT HD 10.3.9 not recognizing Native HD card

Problem solved by Avid support this morning. The HD drivers for PT 10.3.9 are installed with the Pro Tools installer. Not from a separate file as in PT 11. If I did this more often I'd know better!

I'm back up and running!!

Thx! Louie Lino
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTHD 11 native not recognizing my omni I&I Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 6 09-09-2013 07:50 AM
Pro Tools 10 No Longer Recognizing HD Native Thunderbolt TonyBuenger Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 02-22-2013 08:03 AM
PT not recognizing hd core card TronMusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-12-2012 12:38 PM
HD Native not recognizing 192 IO saltyfrank Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 03-21-2011 05:47 PM
OSX not recognizing DIGI001 Card starindsgse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-30-2003 09:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com