Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2019, 09:00 AM
Purekane Purekane is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Portland, OR
Posts: 1
Default .

.

Last edited by Purekane; 05-18-2019 at 03:38 PM. Reason: Please delete this thread
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2019, 10:35 AM
amagras amagras is online now
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,238
Default Re: Zoom Out?

Probably not the same but I use alt-a
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2019, 12:03 PM
amagras amagras is online now
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,238
Default Re: Zoom Out?

I don't have a session that long here to try but that seems like an odd behavior, did you try trashing prefs etc? Hopefully someone from post or live will see this and chime in
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #4  
Old 04-07-2019, 08:37 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,992
Default Re: Zoom Out?

I deal with 7 hour sessions regularly.
And there is no problem with regular Pro Tools.

The Free Pro Tools First doesn't get any real support. Because it is free.
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Zoom In and Audio Zoom Out Shortcut Jperkins Pro Tools 2018 13 02-15-2018 09:39 AM
Lost my Zoom & Zoom preset buttons nwrstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-07-2012 07:28 PM
The zoom/record/zoom back bug... fishkarma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-19-2010 08:11 AM
Zoom Toggle don't remember horizontal zoom Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-31-2006 05:30 AM
Can't zoom in enough beech Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-23-2002 08:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com