Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-20-2011, 12:40 PM
digidesigner digidesigner is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: World
Posts: 2,191
Default I/0 setup weirdness, sessions overwrite my setup

The sessions seem to overwrite my I/O settings even though I have unchecked the preference "Sessions overwrite current I/O Setup when opened" Anyone else having this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI SETUP takes long to SETUP and doesnt SETUP DartagnanSosa87 MIDI 3 01-28-2013 01:02 PM
Help understand IO Setup when trading Sessions w/others Premo Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 09-28-2009 09:28 AM
5.1 sessions not opening with my LE6.4 setup matthutchison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-23-2006 06:05 PM
Minimum Comp Setup for effective PT LE sessions wedgehead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-23-2004 03:45 PM
Minimum Comp Setup for effective PT LE sessions wedgehead Tips & Tricks 1 08-23-2004 03:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com