Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2020, 06:47 AM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 143
Default Just upgraded to Catalina

I am running an IMAC with 32 gig an I7 intel chip and 3.4 ghz. The overall speed of the computer is much improved. Did a speed test and it is running download speeds of 357 mbps.
Aside from the improvements of the IOS Pro Tools 2019.12 is running smoothly. It opens and closes session quicker. Everything is in order and appears to be working. All of my plugins are working. My Universal Audio interface and console is working. All is good. 🎸🎸
__________________
IMAC 4 ghz Quad Core Intel i7. 512 SSD Internal+ 512 external SSD drive for sessions. 32gigs ram
UAD 2 Apollo Quad core
Pro Tools 2020.3
MAC OSX Catalina
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2020, 08:12 AM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Mt Warning, Australia
Posts: 802
Default Re: Just upgraded to Catalina

You’ll have to update your signature then
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2020.3-23.# - HEAT applied, Cubase 9.5,
Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2020, 08:37 AM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 143
Default Re: Just upgraded to Catalina

Done🍻
__________________
IMAC 4 ghz Quad Core Intel i7. 512 SSD Internal+ 512 external SSD drive for sessions. 32gigs ram
UAD 2 Apollo Quad core
Pro Tools 2020.3
MAC OSX Catalina
Reply With Quote
  #4  
Old 02-14-2020, 11:59 AM
Brian Hudson Brian Hudson is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 73
Default Re: Just upgraded to Catalina

Something I’ve been putting off but will bite the bullet soon


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Brian Hudson
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2020, 02:23 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,646
Default Re: Just upgraded to Catalina

Quote:
Originally Posted by mspin View Post
Done🍻
Your post says 3.4GHz and sig says 4GHz
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-14-2020, 07:47 PM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 143
Default Re: Just upgraded to Catalina

Changed that also. I actually looked at the about this Mac and noticed 4.0ghz. It's been a while LOL.
__________________
IMAC 4 ghz Quad Core Intel i7. 512 SSD Internal+ 512 external SSD drive for sessions. 32gigs ram
UAD 2 Apollo Quad core
Pro Tools 2020.3
MAC OSX Catalina
Reply With Quote
  #7  
Old 02-24-2020, 09:25 AM
moleif moleif is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Toronto, Canda
Posts: 22
Default Re: Just upgraded to Catalina

Running 2019.12 on new MPB/Catalina, flawless performance. No issues with waves, slate, fabfilter, sonnex, avid complete, air instruments etc. Not doing video.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2020, 02:17 AM
JamesTheBest JamesTheBest is offline
Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: Toronto
Posts: 6
Default Re: Just upgraded to Catalina

Still no issues?
Reply With Quote
  #9  
Old 03-25-2020, 05:53 PM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 143
Default Re: Just upgraded to Catalina

Still no issues for me. Very stable for me. As a matter of fact everything seems to run faster on Catalina.
__________________
IMAC 4 ghz Quad Core Intel i7. 512 SSD Internal+ 512 external SSD drive for sessions. 32gigs ram
UAD 2 Apollo Quad core
Pro Tools 2020.3
MAC OSX Catalina
Reply With Quote
  #10  
Old 03-31-2020, 01:01 AM
zsarbomba zsarbomba is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: New Zealand
Posts: 86
Default Re: Just upgraded to Catalina

Quote:
Originally Posted by mspin View Post
I am running an IMAC with 32 gig an I7 intel chip and 3.4 ghz. The overall speed of the computer is much improved. Did a speed test and it is running download speeds of 357 mbps.
Aside from the improvements of the IOS Pro Tools 2019.12 is running smoothly. It opens and closes session quicker. Everything is in order and appears to be working. All of my plugins are working. My Universal Audio interface and console is working. All is good. 🎸🎸
What V Catalina are you running? From the chart: My 10.15.4 Is not supported.. So I'm thinking how long will I be out of action for ... until PT can open in 10.15.4 is the question.. Hmmmm

http://avid.force.com/pkb/articles/e...tibility-Chart
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDX in new Mac Pro/Catalina rourketown Pro Tools 2019 8 05-13-2020 09:39 PM
Catalina on Mac Pro 5,1 the.engineer macOS 15 01-24-2020 06:06 PM
PT and Catalina gub macOS 3 12-21-2019 12:48 AM
Catalina Ryan Young Pro Tools 2019 6 06-06-2019 10:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com