Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2010, 02:59 PM
rawkthevillain rawkthevillain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Hollywood California
Posts: 1
Default playback stutter

my system has always worked fine...i think the last time my girl cleaned my studio she might have cleaned the keyboard and hit a cammand of some sort? if i watch the transport bar move it seems to hick up... also the meter seems to not be in time with for example the snare hits...and the counter is stuttering...ive tried restarting...deleted some sessions off the drive and took delay compensation off....still stuttering....any ideas?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback Stutter + Static in Pro Tools M-Powered granvals Pro Tools M-Powered (Win) 5 07-09-2014 11:19 PM
Playback skip/stutter when clicking dack Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-29-2007 09:35 PM
midi tracks "stutter" on playback Bif Digidesign Hardware & Software 4 02-06-2006 01:52 PM
midi hesitation - glitchy playback stutter nuenemy Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 06-07-2005 11:01 AM
Playback Stutter in PT 4.1 shaamiel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-13-2000 06:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com