Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-06-2018, 05:43 PM
SKI SKI is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Richmond, VA
Posts: 1,153
Default Re: How to get the Digi002 controller work with Pro Tools 12.x on Windows 10

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Or, get off the "upgrade" bandwagon and keep making music with what you have. Lots of folks in Nashville are still running PT8
So many people miss out on this, PT8 is still a pretty comfortable work environment.
__________________
URBAN MUSIC-
(Hip Hop and R&B)
Reply With Quote
  #12  
Old 01-20-2019, 08:03 AM
Captngeetch Captngeetch is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Middletown, NJ
Posts: 3
Default Re: How to get the Digi002 controller work with Pro Tools 12.x on Windows 10

Quote:
Originally Posted by DIGIDO View Post
Thx a lot for the quick answer!
Sh...t! Had a little hope, to make it run.
Latest Digi003 driver -> Check. Not the solution.
Change Firewire Driver -> Check. Now using the legacy driver. Not the solution.
I will try the TI Compliant driver (TI is Texas Instruments, isn't it?), but maybe I have to change the firewire pci card.
Tried a Digi003r, but there was even no sound, perhaps because of the firewire card.
New hardware is the best idea... it may be a Pro Tools HD with a DAD AD/DA Box, but unfortunatly I'm not Bruno Mars

I still get a loading the controller-personality error....
If it don't works, i will perhaps sell it to a Pro Tools 8 User...

What about Eucon controll,... can there be any methods of configuring it via Eucon controll...?
I know this is an old thread, but my reply might help those when they search for this topic

Just wanted to say that even though Avid states the drivers wont work with the 002 console, it also says they didnt test it. I am running the latest PT version on my MAC Pro (El Capitan) with the 003 Family drivers installed and my 002 is fully functional. After installing the drivers, a restart, running the driver manager and another restart the 002 works as it should. Now whether it will with PC based machines I don’t know if the same procedure will help. But it DOES work fully with Mac and the latest version of PT. Jusy sayin’

Last edited by Captngeetch; 01-20-2019 at 08:05 AM. Reason: Spelling
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how I should connect my Digi002 to work with the pro tools Kibrom macOS 1 08-10-2012 11:19 AM
How to set up my axiom 49 midi controller with pro tools le8 on windows 7? iva star 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-08-2010 10:26 AM
Motif Es 7 to work as a midi controller In Pro Tools mexablcknesekid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 10-10-2010 10:46 AM
Getting Pro Tools 8 to work in Windows 7 32bit - Digi002 (what worked for me) DeyBwah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-11-2010 02:39 PM
Will Digi002 controller work with other software? sventvkg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-19-2003 07:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com