Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2019, 11:11 AM
haha10024 haha10024 is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Location: USA
Posts: 3
Default S3 corrupt? Consant updating after boot

Here's my previous post about this S3: http://duc.avid.com/showthread.php?p...30#post2526630

The S3 was purchased brand new.

Faders 1-8 behave very strangely. I've seen them all move on their own (sporadically), but only during boot/firmware update (never during use with PT). I swapped out fader #10 and #1 to confirm that the faders aren't the problem.

I'm now leaning towards this being corrupted software in the device.

Since I received the S3, it almost always goes through some sort of update procedure after boot up. It takes 10-15 minutes each time. Clearly this is not normal behavior.

The device was sent to Avid with an RMA and it was returned in the same condition.

Thanks for any help you can provide!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2019, 09:21 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,045
Default Re: S3 corrupt? Consant updating after boot

Not sure why you started a new thread ?

Please message me the support ticket number for the return and I will ask about it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools wont boot after updating to 11.3.2 protoolsuserman macOS 14 05-04-2017 11:12 AM
Corrupt Boot Drive Androzs Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-10-2011 06:40 AM
Updating to 2.8.1 .... CD won't boot on reset Eeyore VENUE Live Sound Systems 2 06-16-2010 10:43 PM
Win 7,error 0490,Boot Config. is Corrupt vlakanas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-13-2010 07:21 PM
Pro Tools wont boot after updating to osx 10.4.9 sammyfarr Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-20-2007 12:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com