Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-28-2015, 11:40 PM
Boe Larsen Boe Larsen is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 493
Default D-command main module not working

Hm - this morning the D-command main fader module wont run. Faders and transport are working, but no light or function in everything else...

Kinda bad

Software issue?

Boe
__________________
Boe Larsen
Producer
www.millfactory.dk

Mac Pro 2x3.06ghz 12core. OWC SSD, 40gb ram,HDX2, UAD2, 2 x 16x16 HDi/o, 192D, D-command. OSX 10.11.6, PTHD 12.6.0
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: D-Command main unit jacko Buy & Sell 0 01-30-2015 06:47 AM
Main Module not working-Help icenet ICON & C|24 2 09-21-2013 01:01 PM
WTB D-Command ES Fader Module ec123 Buy & Sell 0 05-18-2013 11:20 AM
D-Command main unit and X-mon, HD3's,etc for sale Stylin' Audio Buy & Sell 23 03-14-2013 06:27 PM
D-Command main unit and X-mon Stylin' Audio Buy & Sell 4 10-27-2012 03:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com