Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2018, 07:46 AM
polnetwork.com polnetwork.com is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 62
Default Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Hi, I have an HD1 card, the one with PCI connector, installed on a PC with Windows XP.
I want to upgrade the system but I'm not able to find exact information of what maximum version of PT I can run.

http://avid.force.com/pkb/articles/e...tibility-Chart
http://avid.force.com/pkb/articles/e...917&popup=true

What OS/PT do you recommend?
Can you help me?

Thank's for all!
Attached Images
File Type: jpg 2018-04-23 17.47.31.jpg (99.1 KB, 0 views)
__________________
Pol Maresma
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2018, 07:56 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,320
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Won't work over PT10.3.10
I would stay at OSX 10.8.5 as PT10 is not supported on Mavericks.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2018, 02:12 PM
polnetwork.com polnetwork.com is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 62
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Thank's Southsidemusic, do you have the info or a link for Windows? I can't find it.
Thank's for all.
__________________
Pol Maresma
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2018, 02:26 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,343
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Although not officially supported, Pro Tools 10.3.10 works perfectly on Windows 10.
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 09-19-2018, 03:56 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,320
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Thanks Amagras, I failed to see he had Windows Damn iphones and their small screens even though I have the new X model hehe

Great to have others here who see stuff clearly
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #6  
Old 09-19-2018, 11:24 PM
polnetwork.com polnetwork.com is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 62
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Thank's, I'm still thinking if the old HD PCI have a limit version of ProTools compatible.
Thank's for all.
__________________
Pol Maresma
Reply With Quote
  #7  
Old 09-19-2018, 11:54 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,320
Default Re: Maximum PT version for an original DIGIDESIGN HD PCI card

Quote:
Originally Posted by polnetwork.com View Post
Thank's, I'm still thinking if the old HD PCI have a limit version of ProTools compatible.
Thank's for all.
Yes, Pro Tools HD10 version 10.3.10 is the last version that will work. Our friends in a neighbour studio have three PCI cards in a chassie and they run HD10.3.10 as they want to use the Pro Control 32 fader control they have. Those only works up to PT 10.l i know about Neyrinck but thats a no go for them as that software isn't finished yet in a long way.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WANTED: Host card for Digidesign Expansion HD chassis (pcie ethernet card) topdiggy2 Buy & Sell 0 02-04-2015 09:22 AM
PT 9 and the original Digidesign Midi Interface. hotmits Pro Tools 9 2 02-29-2012 04:11 PM
How much maximum RAM does the Mac version support? MacORPc Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-03-2009 01:50 PM
before I buy a new LCD, will this original card work eddydee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-15-2008 11:56 AM
Original version MBox coreaudio H/W buffer size ... cocoya 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-29-2008 07:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com