Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-11-1999, 06:21 PM
legoat legoat is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Los Angeles, CA
Posts: 21
Default Lexiverb Error Type 15

I'm trying to install Lexiverb and the vise installer won't launch. It just gives me an Error Type 15 message. I've tried 3 different installer disks. Extentions are off and anti-virus program is disabled. Any ideas? Thank you.

9600 w/G3 accel, PT d24, vintage farm and mix farm.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error type 10,address error ,illegal error, buss error ,illegal instruction KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2003 12:21 PM
Buss error,Address error,ilegal instruction,error type 10 KasticK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-08-2003 06:49 PM
HELP ! ! PowerBook G4 error Type 3, Type 2 HELP ! ! Liquidtrek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-18-2002 07:28 PM
LexiVerb dae error 7219 Bryan Cook Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-16-2002 07:24 AM
Lexiverb 2.0 causes 6042 error rtcstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-21-2001 11:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com