Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-1999, 09:33 AM
SteveH44 SteveH44 is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Hollywood, CA USA
Posts: 59
Default PT4.3.2 Can\'t find Hardware Notice

It message only occurs after using third-party software, which requires use of DAE for PBack. When handing control back to PT, PT's displays this message. Have discarded all pref's. We are running Mac 9500, 9600, G3's, all 256mgs mem. This issue also appeared with Digi Masterlist, where PT could not re-aquire DAE. All 7 seven systems have this problem. Thought this problem was resolved.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't find hardware torpedo975 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-15-2013 10:47 PM
Can't Find Hardware Problem - I don't use hardware! sevenk Pro Tools 10 3 10-29-2012 10:55 AM
Can't find hardware Jared Haschek Pro Tools M-Powered (Mac) 1 12-09-2008 05:31 PM
Cannot find hardware leesimmons Pro Tools M-Powered (Mac) 1 11-06-2007 02:38 PM
DIGI 002, Problem installing hardware driver "cannot find hardware" on install inevitable realisation 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 26 08-21-2003 03:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com