Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2010, 10:44 AM
jaywightman jaywightman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default All Audio Information comes back as Static

Hello,

Just last week my mbox mini ceased to playback or record audio without hard static present with audio information. When no information is being played there is no static. I've tried it with sessions i know to be good and clean new sessions with the same result.

I tried changing USB cables and ports on my laptop. this didn't work but after a few reboots it went back to normal. This lasted one day and now the static is back and nothing I do will stop it. I've checked all the forums etc and no one seems to be talking about a similiar issue.

Please help!

Dell Precision M4400
Windows 7 64
MBox 2 mini (usb)
Protools LE 8.0.3

Last edited by jaywightman; 02-18-2010 at 10:45 AM. Reason: Forgot my system details
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2010, 10:51 AM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 3,198
Default Re: All Audio Information comes back as Static

Hi, please post a SANDRA report:

Note: To enable other users to help you, please include all of your system details when posting an issue to the DUC; Pro Tools hardware, Pro Tools software version, CPU, OS version, Motherboard make/model, chipset, amount of RAM, type of hard drives used, etc.

- Please - Use SiSoftware's Sandra Lite application to generate a full system profile:

www.sisoftware.co.uk

Under SiSoftware Sandra, click on "Download & Buy" to download the free Sandra Lite version or purchase other versions. After installing Sandra, click on the 'Hardware' tab and run the 'Computer Overview', then copy and paste into your post here on the DUC.
__________________
Help Us Help You



Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2019.6
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2010, 11:15 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,916
Default Re: All Audio Information comes back as Static

Because you are running Beta software, you might also post in the W7 beta forum. Did you use the 8.0.4b drivers?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.6 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
static/white noise when recording and when playing back bassplaya13 Pro Tools SE and Essential (Win) 8 04-18-2011 07:10 AM
static in play back (with computer specs) jjeffery7 Pro Tools SE and Essential (Win) 14 02-15-2011 02:28 PM
Pro tools LE + eleven rack - static when playing back leftyjay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-27-2010 12:25 PM
Retain Audio Gain information in OMF UKK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-13-2005 03:07 PM
visual display of audio information Percustard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-28-2004 09:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com