Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2015, 01:59 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default New Plug-in Bundles for Pro Tools 12.2

OK, maybe missed something on the webinar...

...loaded up PT 12.2 to our "B" rig (Windows- not listed in sig.) but not seeing any of the new plug-ins or Eleven showing up?

Don't see an additional installer on our account page ... Anyone else running into this?
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
  #2  
Old 09-02-2015, 02:00 PM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

They said it's going to be a slow roll out. You might not see it in days or weeks.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #3  
Old 09-02-2015, 02:02 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

... just surprised that the 12.2 installer was already up... guess I'll be patient!
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
  #4  
Old 09-02-2015, 02:03 PM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

The plugins will appear for download in the application manager.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #5  
Old 09-02-2015, 02:22 PM
jclark5093 jclark5093 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Philadelphia
Posts: 113
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

What are the new plugins?
  #6  
Old 09-02-2015, 02:38 PM
Mitchel Mitchel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK
Posts: 193
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Avid have announced that they are not only including the Avid Pro Series, Pro Compressor, Pro Expander, Pro Limiter, Pro Multi-Dynamics and Pro Sub-Harmonic but they are also including Revibe II, Reverb One and Eleven.
  #7  
Old 09-02-2015, 02:39 PM
Mitchel Mitchel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK
Posts: 193
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

However they only work as long as you have an active upgrade plan, so it would appear that if you allow your upgrade plan to expire you will loose the bundled plug-ins although your version of Pro Tools will carry on working.
  #8  
Old 09-02-2015, 02:52 PM
HMA HMA is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: FINLAND
Posts: 63
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

I have a upgrade plan active since June 2015. I installed today PT 12.2, my avid application manager shows up current.

Everything working fine but still no new plugins when I open PT 12.2 ? No eleven, no convolution, no Pro plugins... Have I misunderstood wrong that native version should include those new ones? Only in HD version?
  #9  
Old 09-02-2015, 02:53 PM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by HMA View Post
I have a upgrade plan active since June 2015. I installed today PT 12.2, my avid application manager shows up current.

Everything working fine but still no new plugins when I open PT 12.2 ? No eleven, no convolution, no Pro plugins... Have I misunderstood wrong that native version should include those new ones? Only in HD version?

Are you serious?
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #10  
Old 09-02-2015, 02:53 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,089
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by Mitchel View Post
Avid have announced that they are not only including the Avid Pro Series, Pro Compressor, Pro Expander, Pro Limiter, Pro Multi-Dynamics and Pro Sub-Harmonic but they are also including Revibe II, Reverb One and Eleven.
Are you sure about Eleven in DSP? On their site it says it's not included for HD systems.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flux:: Plug-ins And Bundles Now In AAX / HD-X Versions! Felix (Flux::) AAX Plug-ins 2 04-14-2014 07:41 AM
Plug In Bundles??? dougied 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-19-2006 11:33 AM
Affordable Plug-In Bundles? Hun Kim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 22 02-02-2003 10:35 AM
Typically how long is it taking to get free plug in bundles digi2000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-08-2002 10:18 AM
Hey Digi, what plug-in bundles w/ the Micro Box? vf124 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-25-2002 06:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com