Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2020, 02:07 PM
louderock louderock is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Los Angeles
Posts: 10
Default Reinstalled PT12. Still crashing when creating or opening a session.

Tried all the usual trash preferences, etc. Finally reinstalled PT12 and at startup, whether I create a new session or try to open an existing one, Protools quits. What else should I look at? This is a 4 year old iMac running El Capitan. Should I reinstall my OS? This is a friend’s system I’m troubleshooting remotely.

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening oversized PT12 HD session in non-HD PT12? mjpatey Pro Tools 12 6 01-10-2017 09:25 AM
IO settings problems when opening PT12.5.1 session in PT8 HD nainesh Pro Tools 12 3 07-12-2016 11:09 PM
weird behavior upon opening a session from someone else in PT12 Inglesworth Pro Tools 12 0 03-09-2016 10:04 AM
PT9 unresponsive when creating or opening 96k session breakie Windows 0 02-05-2011 07:37 AM
Problem opening a session or creating a new one.. pepenacho2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-22-2008 04:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com