Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2020, 07:39 AM
Glenn Ens Glenn Ens is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Saskatoon, Sask. Canada
Posts: 4
Default Compatible control surface

Hi I am wanting to buy an Avid or other control surface for my Protools HD studio and needing to know what Surface is compatible
I have:
Mac tower pro OS 10
Pro Tools 10.3.7

Thanks
Glenn
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2020, 08:44 PM
Led Led is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Melbourne Australia
Posts: 307
Default Re: Compatible control surface

Any of the Icons - D Control or D Command will work with HD as they are. I believe you can use Pro Control and maybe c24 with the add on of Neyrick software, but I'm not across those, maybe google it. Any of the current Eucon based controllers are fine obviously.
__________________
Andy Evans
Sound Designer/Composer/Mixer
Melbourne, Australia
www.mud.net.au
Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2020, 07:13 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is online now
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,914
Default Re: Compatible control surface

Also any HUI control surface - although they are less precise.

Joel
__________________
Jam Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2020 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Asus B450 Pro4 / Ryzen 5 2600 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2020 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #4  
Old 07-11-2020, 04:21 PM
Glenn Ens Glenn Ens is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Saskatoon, Sask. Canada
Posts: 4
Default Re: Compatible control surface

Thanks guys
I’m still waffling if I should upgrade to HDX from my HD, including a new Mac tower too, or get a compatible mixing desk with my current set up
lots of money
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 control surface (As audio) & control 24 as surface crizdee ProControl, Control|24, Command|8 7 01-04-2016 12:30 PM
Control Surface For Protools 10 Mackie Pro Control or Avid Artist Control lberrios1962 Pro Tools 10 18 05-26-2012 12:51 AM
D-Control Es32 Control Surface No Sound from Headphone outputs mark007 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-08-2012 07:03 PM
Mackie Control Universal or Tascam 1082 for control surface? anders Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-28-2007 06:12 AM
Mbox compatible control surface ferret4king 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-29-2006 08:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com