Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2014, 11:22 AM
elmaxo1 elmaxo1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: USA
Posts: 2
Default Trouble Installing AIR

For some reason I am having great difficulties trying to install and use AIR Creative Collection on my PC. I have attached the error message I am receiving in the hope that someone else has encountered and rectified this problem previously. I received a similar error message while trying to install Pro Tools 11 a little while ago, but the solution I found for that has not worked for this. Can anyone help?
Attached Images
File Type: jpg Screenshot (4).jpg (72.5 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2014, 12:11 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,743
Default Re: Trouble Installing AIR

From your screen shot it looks like you have the Installer on your desktop, but not the actual files that will be installed. All the installer does is tell things where to be copied, so you need to have the whole package in one directory.

Extract the AIR Creative Collection again, and this time leave everything in the location into which it is extracted. Meaning, the installers will be in the same folder as the payload/files

Like this
Attachment 2904
__________________
Brian

Windows 10 Pro 64 Bit

Pro Tools 2020
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X juanpastudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-29-2012 02:20 PM
trouble installing matte81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-31-2010 09:32 AM
trouble installing 7.4 LE on xp rpacheco6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-03-2009 02:06 AM
Trouble installing PT7.0 Cawbaby Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-14-2006 11:57 AM
Trouble installing PT 5.3.1 Dave Steinwedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-06-2003 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com