Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2010, 09:32 AM
matte81 matte81 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Gothenburg, Sweden
Posts: 42
Default trouble installing

I'm having trouble installing and register Pro tool 8. I have register the hardware i bought but i don't understand how i register the software? I already have an account on Avid an older versions av PT registered there. Please help!
__________________
MacBook Pro core i5 2,53 GHz Mac OS X 10.6.3, 4Gb RAM. Digi 003 Rack+
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X juanpastudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-29-2012 02:20 PM
trouble installing 7.4 LE on xp rpacheco6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-03-2009 02:06 AM
Trouble installing the ilok HELP! neversleep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-08-2007 09:47 AM
Trouble installing PT7.0 Cawbaby Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-14-2006 11:57 AM
Trouble installing PT 5.3.1 Dave Steinwedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-06-2003 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com