Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Le Forum en Français

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2018, 09:43 AM
Richarddelaume Richarddelaume is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Paris
Posts: 1
Default Changer de iLok

Bonjour à tous,

J'ai perdu ma Ilok et j'en ai une 2ème de rechange.

Est-ce possible de basculer mes licences sur celle-ci ?

Merci de votre aide!

Richard
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2018, 04:36 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,228
Default Re: Changer de iLok

Tu vas devoir communiquer avec Pace pour voir sil vont trasférer tes licenses sur la deuxième clefs.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a key changer? shabbar3 Virtual Instruments 2 03-26-2015 10:49 AM
Pro tools voice changer plug in bryced87 Pro Tools Software (Mac) 4 07-22-2011 10:44 AM
Is i7 a game changer for laptops running PT9? betovn Pro Tools 9 2 03-21-2011 07:39 AM
A true game changer... elicious General Discussion 1 08-25-2010 06:01 PM
Grid Size Changer Ed Shrager 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 08-26-2002 12:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com