Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2004, 01:56 PM
BenTerry BenTerry is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 24
Default D-Fi plug Ins problems

Has anyone had troubles when upgrading to PT 6.2.3 with the authorization codes for their plug-ins going away and then the authorization codes not working? I cannot get my D-Fi plug in to authorize despite having a code that has worked in the past. Has anyone had these problems or does anyone have a suggestion?

Thanks
Ben
__________________
Ben Terry
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2004, 02:06 PM
Flux 1.21 Flux 1.21 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Philly
Posts: 315
Default Re: D-Fi plug Ins problems

Have you tried downloading the plugin updates that go along with the 6.2.3 update?


__________________
002R - 7.3.1
Macbook 2.0 GHz with 2 GB of RAM


www.myspace.com/monkeywrenchmusic
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2004, 02:13 PM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Re: D-Fi plug Ins problems

I replied over in the TDM forum but you need to get an updated serial number from Digi customer service because they changed the numbers in PT 6.2.
__________________
- Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug-In Problems Awesomealex9 macOS 8 05-11-2012 08:16 PM
ProTools 7 Plug-in Problems? Re:Which 2 Plug-ins. Chris DPA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 12-30-2005 01:47 AM
I have some problems with my MDW Eq plug-in ... Julien Apruzzese Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-18-2005 08:29 AM
Plug in problems Gkyaun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-23-2004 12:28 AM
More plug-in problems... adamjames 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-13-2003 11:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com