Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2004, 09:05 PM
metrov metrov is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: California
Posts: 24
Default Problems with Pro Tools and OSX??!!!

I am considering buying Pro Tools LE [Mbox] to run on my Mac G4 / OSX, but I'm reading a few things in this forum that sound like people are having problems with PT on OSX. Is it really true? Constant crashes, etc?

If you're running Pro Tools on OSX, and not having problems, please let me know.

Thanks a lot
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2004, 11:15 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

You gotta keep in mind that most people who aren't having problems don't have a need to come here, so generally you only see problematic posts in this 'support' forum. Tons of folks run PT6 problem free, if you're considering a purchase, the smartest thing you can do is just keep on top of the compatibility documents - most initial problems that you see from new users here can be resolved down to an incompatible software or hardware combo.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2004, 11:29 PM
mersisblue mersisblue is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: nj
Posts: 1,285
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

on OSX 10.2.8 np problems here
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2004, 12:15 AM
mike.x mike.x is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Birmingham UK
Posts: 44
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

Hi

Apart from the machines in my signature - I am working on an album project on the artist's G4 002R in 10.2.8
All systems have been trouble free and sessions are transferring between them without a hitch.

Go for it dude

Cheers

Mike
__________________
OSX 10.4.6 G5 2.0G PT7.3.1 HD3 96io
OSX 10.4.9 Macbook Core2Duo 2.0G 2G Ram PTMP7.3.1 (M-Audio FW Solo) PTLE7.3 (002/002R)
Reply With Quote
  #5  
Old 03-12-2004, 05:07 AM
RadioMoo RadioMoo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: usa
Posts: 628
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

10.2.6, PT 6.1, Mbox --no problemas.
__________________
Mbox 1 w/BLA mod, PTLE 6.1, eMac 700MHz, OS X (10.2.8), 1024 MB RAM
Reply With Quote
  #6  
Old 03-12-2004, 06:59 AM
metrov metrov is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: California
Posts: 24
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

Ok, I'm getting my confidence back, thanks very much everyone for your feedback
Reply With Quote
  #7  
Old 03-12-2004, 08:22 AM
shareec70 shareec70 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: KS
Posts: 71
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

I'm running the latest version PT on OS 10.3 with a Digi002.

Granted, I'm not a power user and simply do my own singer/songwriter stuff, I have had no problems with it on an MDD Dual 867 with 1GB of ram. It's been great and I've also enjoyed the other apps like Reason rewired into ProTools as well.

Happy recording.
__________________
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
-Mac Pro
-10GB Ram
-Digi002
-ProTools 9
-OS 10.5.x
Reply With Quote
  #8  
Old 03-12-2004, 11:47 AM
BenTerry BenTerry is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 24
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

I am running large projects on PT 6.2.3 in OS 10.3.2 and have hada little no problems that are related to those two things compatability. Buy the box man!
__________________
Ben Terry
Reply With Quote
  #9  
Old 03-12-2004, 12:58 PM
clockface clockface is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Orlando, FL
Posts: 185
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

No, none of it is true, all those people that report these so-called "problems" are lying to you.

j/k.
Reply With Quote
  #10  
Old 03-12-2004, 07:14 PM
Carl Z Carl Z is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: NYC
Posts: 656
Default Re: Problems with Pro Tools and OSX??!!!

Dual 1.8 - Panther, 002 no probs. Dual 1.25 001 - Jaquar - no probs.

C
__________________
"I'm one of the few people I know who knows the few people I know" - CL
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems in Pro Tools King0339 macOS 1 01-24-2013 11:01 AM
Pro tools 9 problems. antonio iannella Windows 3 05-14-2012 08:22 PM
Problems with Pro Tools 7.4 **PLEASE HELP** Cman99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-31-2008 05:05 PM
Serious Pro Tools LE 6.8.1 problems! Dan Edward 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-18-2006 02:24 AM
Computer Problems vs Pro Tools Problems mudlake slim Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-14-2006 09:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com