Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-26-2005, 07:05 PM
nukmusic nukmusic is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: new orleans, la
Posts: 1,433
Default Windows XP on new Intel MAC!!!

http://www.thinksecret.com/news/0506intelmac.html
http://www.thinksecret.com/news/0506intelmac.html
http://www.thinksecret.com/news/0506intelmac.html

a link is worth a thousand words........


Quote:
Running Windows; Mac OS X on other PCs

Along with running Mac OS X, Windows XP installs without hitch on the Intel-based Mac, just as it would on any other PC, and booted without issue when installed on an NTFS-formatted partition.

As for installing Mac OS X on non-Apple hardware, attempts to boot from the included Mac OS X for Intel disc resulted in an error message on both a Dell and off-brand PC. The message states that the hardware configuration is not supported by Darwin x86.

Sources have indicated that Apple will employ an EDID chip on the motherboard of Intel-based Macs that Mac OS X will look for and must handshake with first in order to boot. Such an approach, similar to hardware dongles, could theoretically be defeated, although it's unknown what level of sophistication Apple will employ.

__________________
Docta'J

Download free music at
http://www.nukmusic.com
nEVER uNDERESTIMATE kNOWLEDGE
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2005, 11:42 PM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,914
Default Re: Windows XP on new Intel MAC!!!

So you think 3 identical links is like 3000 words?
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2005, 11:53 PM
bb_aus bb_aus is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Australia
Posts: 1,689
Default Re: Windows XP on new Intel MAC!!!

why waste money on apple branded hardware only to run windows. why waste money on windows if you have apple hardware when OS X is a fraction of the price and a better OS
Reply With Quote
  #4  
Old 07-27-2005, 07:12 AM
SumOdRsn SumOdRsn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 113
Default Re: Windows XP on new Intel MAC!!!

Why ask why? Drink Bud Dry.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-27-2005, 11:00 AM
AJW AJW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Default Re: Windows XP on new Intel MAC!!!

The point isn't installing Windows on a Mac. The point is that if you can install XP on an Intel Mac, then it probably won't be long before the Mac OS is competing with Windows on Intel PC's. You could build your own inexpensive Intel PC and install OSX on it. It might take a hack to do it, but I think it'll happen. Stay tuned...
Reply With Quote
  #6  
Old 07-27-2005, 11:06 AM
BIG D BIG D is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Queensland, Australia
Posts: 411
Default Re: Windows XP on new Intel MAC!!!

Quote:
Why ask why? Drink Bud Dry.


Pretty Funny!!!
__________________
INTEL QUAD XEON
INTEL S5000XVN serverboard
4 gig Fully Buffered Ram (About to add more)
3 x WD500gig SATA, 1 x WD1T32mb SATA cache Green
NVIDIA Geforce 7300le,
Command 8,HD2,192,Massive Pack 4
Windows 7 64 bit PTHD 9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 7 Intel Core i7 & i5 Compatibility? masterwinks2000 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-20-2010 09:25 PM
Pro tools on an intel mac running windows? MagicG Pro Tools TDM Systems (Win) 1 06-22-2008 11:59 AM
HD with DIY Windows Intel Quad brokemusician3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-08-2008 02:30 AM
PT's for Windows on a Intel Mac? douzanis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-28-2007 07:58 PM
Windows on Intel Macs now official Tone Pro Tools TDM Systems (Mac) 90 05-06-2006 08:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com