Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-03-2021, 02:35 PM
frn00007 frn00007 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Macomb MI
Posts: 9
Default Protools 2018.10 and Tascam US2400

I have a Tascam US2400 control surface and im running protools 2018.10 on a mac mini 2012 OSX High Sierra, it works however the faders do not respond to there positions correctly and they do not shut down to the bottom as they should. does anyone know what could be the problem? everything else works as it should.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2021, 06:30 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,486
Default Re: Protools 2018.10 and Tascam US2400

Is it set up properly under the Peripherals menu? Should be as 3 HUI controllers for the full 24 faders(8 per "device")
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2021, 02:09 PM
frn00007 frn00007 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Macomb MI
Posts: 9
Default Re: Protools 2018.10 and Tascam US2400

I did that the faders still do not go where they are supposed to
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2021, 02:21 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,931
Default Re: Protools 2018.10 and Tascam US2400

Do the faders write automation? What mode is Pro Tools automation in?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac OS 10.5/10.6 with PT8 and Tascam US2400 Table Syrup Records 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-05-2010 08:04 AM
Tascam US2400 with protools 6.4 and midisport 2x4 artandartists 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-05-2006 04:25 PM
Tascam US2400 and PT HD??? gregor rasek Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-17-2005 05:22 AM
Tascam US2400 and PT HD clusterer Pro Tools TDM Systems (Win) 3 04-17-2005 05:12 AM
Tascam US2400 stereo type 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-29-2004 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com