Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2019, 03:34 AM
Dallon426 Dallon426 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Carson CIty Nevada
Posts: 12
Default Two buttons on the duet

Hi, I think it would be great if we could program to two buttons to be able to turn phantom power on and off. Left button could be used with the 1st channel and 2nd button with the 2nd channel.
I would like this option in the control panel software:)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2019, 10:44 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,427
Default Re: Two buttons on the duet

Do you have an Avid badged Duet or an Apogee unit?

If Avid: I hate to break it to you but the Avid resold Apogee Duet seemed to be a short lived experiment. I doubt there will be any functional upgrades to it.

And this forum section is really about those Avid badged units.

I believe they have different firmware compatibility and you cannot convert them to the current Apogee Duet firmware.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2019, 12:45 PM
Dallon426 Dallon426 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Carson CIty Nevada
Posts: 12
Default Re: Two buttons on the duet

It is the Avid duet. By the way it might be a short lived "experiment" but they are still selling them in stores. And the drivers were last updated a little over a year ago. So...... Not too crazy to throw some ideas around here.

Last edited by Dallon426; 03-27-2019 at 12:34 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro duet: could not find a duet connected jotaceworld Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 13 03-15-2016 03:33 PM
HELP: ProTools duet firmware updater does not detect Duet mikeserman Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 1 10-18-2015 03:12 PM
Duet 2 Melvin90 Buy & Sell 0 01-19-2015 10:23 PM
WTB: Duet 2 ecstacy2012 Buy & Sell 0 07-24-2012 01:18 PM
PT9, Apogee duet help please lacassius macOS 5 02-08-2012 07:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com