Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2016, 06:39 AM
lukeyy lukeyy is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: ch
Posts: 329
Default open old sessions

hey guys is there a trick how I can open old sd2 sessions in PT12?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2016, 06:56 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,536
Default Re: open old sessions

Don't think there's a way other than to use an earlier version.

Would love to be shown I'm wrong.

I'm maintaining a partition with OX 10.8 and PT10/11 partially because of this.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-10-2016, 08:42 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,110
Default Re: open old sessions

I keep a 10.8.5 partition with PT's10 for the old session. This does work however.
__________________
(Help us Help You)<<<click here

Testing:All APFS 90% 10% Audio on HFS+(Testing 1.5 yr in)
Pro Tools U-2019.6 MacOS 10.14.6
Second boot-10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MacVCEdition, 3-Displays)
MOTU FW-CoreAudio (for poly recording)
(SSL-HUI-MIDI over IP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
----
Reply With Quote
  #4  
Old 04-10-2016, 08:47 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,697
Default Re: open old sessions

they guys are correct .. you need PT10 or earlier .. if your session is not too big i would offer to convert for you if you do not have PT10 ..

you supply the dropbox (or similar) folder ..

if you are like me you get this request very seldom now .. most people have already converted most of their older sessions ..

Quote:
Originally Posted by lukeyy View Post
hey guys is there a trick how I can open old sd2 sessions in PT12?
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #5  
Old 04-10-2016, 09:29 AM
lukeyy lukeyy is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Location: ch
Posts: 329
Default Re: open old sessions

PT10 opens sd2 sessions? my assistant has PT10 so that would be an easy one..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot open PT9 Session in PT10 - ""could not complete the open sessions command..." median Pro Tools 10 5 10-01-2013 11:14 AM
Open PT9 sessions in PT 7.4? SixChurchStreet Pro Tools 9 4 03-04-2012 06:55 AM
sessions always open with mix window track list open jaglance Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-03-2009 06:03 PM
PT 8 with Avid Fibre Mgr 5.1 WILL NOT Open let me open Sessions! chanlon25 Post - Surround - Video 4 03-03-2009 10:11 AM
Can't open 24-bit sessions with 5.3.1 spudBone Pro Tools TDM Systems (Win) 1 11-23-2002 05:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com