Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2008, 05:06 PM
tracktensionrecords tracktensionrecords is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 28
Default pluging in a snake/returns

hi all ,
i just got a 16 by 4 stage snake and i cant figure out how i can get my 003 rack to give me more than stereo 1 and 2 outputs at one time so i can have all 4 returns working.is there a way to get 4 outs at the same time or am i hoping for to much?
__________________
www.myspace.com/tk2372
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2008, 10:04 PM
lazychimp lazychimp is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Indianapolis, IN
Posts: 14
Default Re: pluging in a snake/returns

What are you using the returns for? What about inserting sends on each channel (1 through 4, I presume, since you have four 1/4" returns) and plugging your snake into outputs 1-4 on the back?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2008, 04:38 AM
tracktensionrecords tracktensionrecords is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 28
Default Re: pluging in a snake/returns

its a 16 x 4 stage snake XLR'S . i'm using it to record and i want to send the mix down the returns to headphones but i want more than 2 outs from the 003.
__________________
www.myspace.com/tk2372
Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2008, 03:03 PM
doylemusic doylemusic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Omaha, Ne
Posts: 791
Default Re: pluging in a snake/returns

Not sure if I undertsand you, but the 003 (and 002) have 1 pair main outs (like u mentioned), 1 pair mon, and 4 more hannels outs. You could use the mains and the monitor outs for the 4 outs you want. Or put sends on the channels you want and send to ouput 5, 6, 7, 8. Or any combination of the above.

Is that what you are trying to do. Send the main mix (everything) to 2 stereo outs while recording?
__________________
PT8 HD2 Accel (PCI)
Lynx Aurora 16 (2)
Intel DH55HC
Intel i7 870 2.93Ghz
ATI Firepro V3700 (PCIe)
Corsair Dominator 8GB (2X4GB) DDR3
www.doylemusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 06-05-2008, 04:27 PM
tracktensionrecords tracktensionrecords is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 28
Default Re: pluging in a snake/returns

hey thanks doylemusic .

i had no idea the send where for " sending" stuff seperatlly out the outs .so now i can have all the seperate headphone mixes i need , my problem is solved .now i need more headphone boxes.

thank you , cory
__________________
www.myspace.com/tk2372
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
computer rebooting when pluging in mbox 2 synth38 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 02-06-2007 02:35 PM
PLUGING IN MONITORS INTO DIGI 002 SHANA1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-03-2006 07:32 AM
Pluging Design TULL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-14-2004 01:03 PM
Pluging a Drum Box to record midi. Please HELP ! saltine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-17-2003 02:32 PM
best buy pluging?? kit2752 Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 11-28-1999 05:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com