Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-18-2007, 04:40 AM
PaulArditti PaulArditti is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6
Default 10.4.9

Help, please! I've been doing everything Digidesign suggests to clear the incompatibility problem between PT MP and OS 10.4.9 on a new intel MacBook Pro 2.4Ghz. Nothing works. As I bought the laptop to run PT, I'm a bit frustrated. Are there any new fixes in the offing? Would upgrading now from 7.1 to 7.3 (which I intended to do when it was all working) help? TIA, Paul
Reply With Quote
  #2  
Old 06-18-2007, 09:20 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,623
Default Re: 10.4.9

Which fixes have you tried, exactly?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com