Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2007, 04:08 PM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

I am using PT Le 7.1 cs10 .... and I cannot consolidate regions as I have before. The menu option is always greyed out, (and it has been for a while, come to think of it....)

I cannot figure out why. Yes, I have done this, and I know how it works - you select multiple regions and edits on the same track(s) and when you consolidate, it creates new consolidated audio files.....

Yes - I did a search here to find any posts. All I could find was someone using MN-Powered was having the same problem a few months back... but no reply was ever posted.

I'm mixing a huge session, and if I was to consolidate some of the audio, it would make it easier on the harddrive.....

thanks for any tips or help... Digi?

Yes, I double checked the manual. No, it is not operator error.



Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2007, 11:30 PM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

anyone?

Digi?

thanks
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2007, 01:51 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

Make sure you haven't removed the Duplicate plug-in from the DAE\Plug-ins folder.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #4  
Old 02-19-2007, 08:31 AM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

Quote:
Make sure you haven't removed the Duplicate plug-in from the DAE\Plug-ins folder.

Rail
I swear, Rail, that you must be the smartest guy on the face of the planet



anyway - I took a look in my plugins folder, and my unused plugins folder (is there a different "DAE" plugins folder?) .... and i did not see the 'Duplicate' plugin anywhere at all.

My drive is indexing right now.... i'll do a search after that... but - if i am missing the 'Duplicate' plugin, is there a possibility that i could get it somehow?

many thanks

MixerGuy
Reply With Quote
  #5  
Old 02-19-2007, 08:34 AM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

yes - I am missing the duplicate plugin entirely - how i dont know...
Reply With Quote
  #6  
Old 02-19-2007, 09:17 AM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

Quote:
Make sure you haven't removed the Duplicate plug-in from the DAE\Plug-ins folder.

Rail
Heya Rail

is the DAE folder different from the ordinary plugin folder?

if yes - where might i find it?

many thanks Rail
Reply With Quote
  #7  
Old 02-19-2007, 10:21 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

Sorry, I've been using Pro Tools too long

It used to be DAE\Plug-ins (and still is on XP)... on the Mac it's in the Library\Application Support\Digidesign\Plug-ins folder.

You can reinstall Pro Tools and it'll put the file back.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #8  
Old 02-20-2007, 12:16 AM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

Quote:
.... snip....

You can reinstall Pro Tools and it'll put the file back.

Rail
couldnt i get someone to email me the plugin file, and simply drop it in my plugin folder?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-20-2007, 07:05 PM
MixerGuy MixerGuy is online now
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: LA CA USA
Posts: 807
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

couldnt i get someone to email me the plugin file, and simply drop it in my plugin folder?
Reply With Quote
  #10  
Old 02-20-2007, 07:35 PM
Shawn Simpson Shawn Simpson is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Olathe, KS
Posts: 1,948
Default Re: PT Le 7.1 - cannot consolidate regions-menu greyed

It's actually the 'invert-duplicate.dpm' file you'll need. Somebody could email you the file if you provided an email address, it's only about 172k.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Consolidate audio - Greyed out in Edit menu Richard901 Pro Tools 9 10 01-31-2016 03:42 AM
'Consolidate' greyed out Khatru 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-13-2010 08:30 AM
Help Menu Greyed geminijatt Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-21-2007 11:52 PM
7.3 Help menu is greyed out original_min 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-09-2007 07:18 PM
Consolidate Selection greyed out... johnnyg641 Pro Tools M-Powered (Win) 0 10-11-2006 05:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com