Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2014, 06:48 AM
ABallew6 ABallew6 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Springfield VA
Posts: 1
Default Can not cut in Pro Tools express

Hi there,
So I'm not 100 percent what happened but I was working on a project and all of the sudden I could no longer make cuts to tracks. This is the first time this has ever happened to me and I'm not really sure how to fix the issue. I would love any help that is possible.

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2014, 07:57 AM
Sparky1 Sparky1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Saskatoon, SK, Canada
Posts: 684
Default Re: Can not cut in Pro Tools express

What have you done so far to try and correct this problem?

Sparky
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2014, 11:30 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Can not cut in Pro Tools express

Need a lot more information
how are you trying to cut
where is your Command Focus
Timeline Edit Window linked or not
one session or system
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Express Jonallen1313 Windows 3 01-03-2014 03:15 AM
Pro Tools Express 10.3.4 Now Available Avid Technical Alerts 0 04-09-2013 12:01 AM
hi i have pro tools express and i just boguht the crossgrade to pro tools x rickluque12 Windows 4 12-24-2012 09:31 AM
Pro Tools Express Review from pro-tools-expert.com Avid Pro Tools Express on Mac OS X 0 03-30-2012 12:41 PM
Pro Tools Express Review from pro-tools-expert.com Avid Pro Tools Express on Windows 0 03-30-2012 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com